Harjoittelijaksi Eurooppa-toimistoon

Työharjoittelu Turun ja Varsinais-Suomen Eurooppa-toimistossa tarjoaa näköalapaikan EU-politiikkaan ja alueelliseen edunvalvontaan Brysselissä.

Turun ja Varsinais-Suomen Eurooppa-toimistossa työskentelet alueellisen kehittämisen ja EU-asioiden parissa kansainvälisessä ympäristössä. Pienen toimiston etuja ovat monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Harjoittelijat seuraavat EU-politiikkaa ja eri rahoitusohjelmia, osallistuvat uutiskirjeen laadintaan ja avustavat seminaarien ja vierailujen järjestämisessä. Erilaisiin työryhmiin ja seminaareihin osallistuminen ja niistä raportointi auttavat harjoittelijaa kehittymään asiantuntijana ja luovat verkostoitumismahdollisuuksia. Nämä tilaisuudet ja yhteistyö muiden aluepolitiikan toimijoiden kanssa ovatkin monen harjoittelijamme mielestä olleet harjoittelun parasta antia.

Harjoittelijat toimivat viestinnän, hallinnon ja tehtävissä. Odotamme harjoittelijoilta vahvoja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, EU-tietämystä ja kiinnostusta eri politiikanaloja kohtaan sekä hyvää organisointikykyä. Hakijoiksi toivotaan opiskelun loppuvaiheessa olevia opiskelijoita tai vastavalmistuneita sekä turkulaisista yliopistoista että ammattikorkeakouluista. Harjoittelu on palkallinen.

Seuraava haku harjoittelijaksi aukeaa syksyllä 2023. Ilmoitamme harjoitteluhaun aukeamisesta viestintäkanavissamme sekä Kuntarekry-sivustolla. 

Lisätietoa harjoittelusta saat lähettämällä viestiä osoitteeseen: european.office@turku.fi

 

Asiasanat: