Eurooppa-toimiston palvelut

Eurooppa-toimisto tarjoaa taustatahojensa edustajille erilaisia palveluita:

Uutiskirje

Kokoamme uutiskirjeeseemme mm. tietoa ajankohtaisista Brysselin kuulumisista, EU-politiikan avauksista sekä avoinna olevista EU-rahoitusmahdollisuuksista varsinaissuomalaisia lähellä olevista teemoista. Uutiskirjeemme ilmestyy noin 10 kertaa vuodessa. Voit tilata uutiskirjeen täältä.

Kokoustilat ja työpiste

Eurooppa-toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla EU-kortteleiden läheisyydessä ja hyvien liikenneyhteyksien päässä. Jos tarvitset käyttöösi kokoustilaa esimerkiksi hankekokousten järjestämiseen tai työtilaa lyhytaikaiseen työskentelyyn, ota meihin yhteyttä! Tilat ovat sidosryhmiemme edustajille maksuttomat. Kokoustilaamme mahtuu ryhmätyöskentelyä ajatellen noin 15 henkeä ja kokouskäytössä noin 25 henkeä.

Asiantuntijavierailut

Eurooppa-toimisto järjestää taustatahojensa toimijoille räätälöityjä asiantuntijavierailuja Brysseliin. Eurooppa-toimiston hyvät yhteydet eri EU-instituutioihin, Brysselin verkostoihin kuin muihin alueellisiin toimijoihin sekä EU-politiikankentän tuntemus on varsinaissuomalaisten toimijoiden käytössä. Jotta ohjelma vastaa mahdollisimman hyvin tarpeisiin, on hyvä jo ennalta miettiä vierailun tavoitteita. Näin pystymme paremmin valmistelemaan ja toteuttamaan kaikkia osapuolia parhaiten palvelevan ohjelman.

Toimeksiannot

Jos kaipaat tietoa EU-politiikan ajankohtaisista asioista tai EU-rahoitusmahdollisuuksista, neuvoja Brysselin tapahtuman järjestämisessä tai vaikkapa apua yhteystietojen selvittämisessä, ota yhteyttä Eurooppa-toimistoon. Vastaamme mielellämme varsinaissuomalaisten toimijoiden erilaisiin toimeksiantoihin resurssiemme puitteissa ja työtilanteemme niin salliessa.

Tapahtumat

Järjestämme itse tapahtumia, joissa tuomme esiin alueemme osaamista. Järjestämme myös yhteistyössä muiden eurooppalaisten aluetoimistojen kanssa hankepartnerointitapahtumia, joiden tavoitteena on löytää uusia hankekumppaneita ja työstää hankeideoita eteenpäin. Olemme mielellämme myös apuna taustatahojemme hanke- tai EU-edunvalvontatapahtumien järjestämisessä resurssiemme puitteissa.

Asiasanat: