Onko sinulla hyvä idea Erasmus+ -hankkeeksi, mutta kaipaat sparrausapua tai hankekumppaneita? ERRIN-verkoston vuosittaisen hankekehitystyöpajan teemana on tänä vuonna globaali osaaminen. Jos hankeideasi sopii teemaan, hae työpajaan 24.8. mennessä. Työpaja järjestetään marras-joulukuussa.

ERRIN-verkosto eli European Regions Research and Innovation Network järjestää vuosittain Erasmus+ -työpajan KA2 (Avaintoimi 2: Innovointia ja hyvien käytäntöjen vaihtoa edistävä yhteistyö) tai KA3 (Avaintoimi 3: Politiikan uudistamisen tuki) -hankeideoille.

Työpajan tavoitteena on tarjota osallistujille verkostoitumismahdollisuuksia ja tukea konsortioiden muodostamista koulutusta tarjoavien organisaatioiden, kansalaisjärjestöjen ja muiden toimijoiden välillä. Työpaja tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää omia hankeideoita eteenpäin.

Tämän vuoden työpaja järjestetään näillä näkymin loppuvuodesta, marras- tai joulukuussa. Työpajan teemana on globaali osaaminen. Tulevaisuudessa teknisen osaamisen ja kielitaidon lisäksi myös kulttuurien tuntemukselle ja kulttuurienvälisen yhteistyön osaamiselle on suuri tarve. Näiden taitojen kehittäminen alkaa jo varhaiskasvatuksessa ja jatkuu läpi elämän. Pääteema on jaettu neljään alateemaan:

  • Vihreä osaaminen globaalissa perspektiivissä
  • Digitaidot globaalissa maailmassa
  • Kulttuurienväliset ja monikulttuuriset taidot
  • Globaali osaaminen elinikäisenoppimisen prosessina.

Jos oma hankeideasi sopii näihin teemoihin, hae mukaan 24.8. mennessä!

Asiasanat: