Eurooppa-toimiston EU-rahoitusinfotilaisuudet jatkuvat tulevina kuukausina. Rahoitusinfoja järjestetään mm. luovien alojen ja kansalaistoiminnan rahoitusmahdollisuuksista (23.3.) sekä Green Deal -rahoituksesta (8.4.). Tarkista päivämäärät ja päivitä kalenterisi!

Rahoitusta luoville aloille ja kansalaistoimintaan -webinaari järjestetään tiistaina 23.3. klo 14.00-15.30. Huomioithan, että tilaisuus on siirtynyt aiemmin mainitusta viikolla eteenpäin. Tervetuloa mukaan kuulemaan audiovisuaalisen, kulttuurin ja luovien alojen rahoitusmahdollisuuksista Luova Eurooppa -ohjelmassa sekä uudesta Kansalaisten, tasa-arvon, perusoikeuksien ja arvojen ohjelmasta. Puhujina Riikka Koivula ja Mauri Uusilehto Opetushallituksesta.

Ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä.

Green Deal -rahoitusta Varsinais-Suomeen -webinaari on sekin siirtynyt eteenpäin. Uusi ajankohta on torstaina 8.4. klo 10-12. Infowebinaarissa käsittelemme LIFE-ohjelmaa, Horisontti Eurooppa -ohjelman tarjoamia rahoitusmahdollisuuksia sekä Innovaatiorahastoa. Lähetämme lisätietoja tapahtumasta myöhemmin.

 

Lisätietoja: european.office@turku.fi

Asiasanat: