Euroopan komissio järjestää joulu- ja tammikuussa infowebinaareja Horisontti Eurooppa -ohjelman seuraavista hauista. Infopäivien lisäksi järjestetään klusterikohtaisia verkostoitumistilaisuuksia hakuun valmistautuville. Ilmoittaudu mukaan ja opi lisää rahoitusmahdollisuuksista!

EU rahoittaa tutkimusta ja innovaatioita Horisontti Eurooppa -ohjelman avulla, jonka toisen pilarin temaattisille klustereille on varattu noin puolet ohjelman 95,5 mrd. € rahoituksesta. Klustereiden rahoitus suunnataan teollisuuden kilpailukyvyn edistämiseen ja maailmanlaajuisten haasteiden ratkaisemiseen. 

Löydät vuoden 2023-2024 Horisontti Eurooppa-ohjelman työohjelmien luonnokset täältä. Luonnokset antavat suuntaa seuraavien työohjelmien painotuksista. On kuitenkin huomioitava, että niiden sisältö saattaa vielä muuttua, sillä komissio ei ole vielä virallisesti hyväksynyt niitä. 

Euroopan komissio järjestää infowebinaareja seuraavasta rahoitushausta kiinnostuneille joulukuun aikana. Infowebinaarit on jaoteltu klustereittain. Infotilaisuuksien lisäksi joulukuussa järjestetään erillisiä verkostoitumistilaisuuksia hakuun osallistuville. Kaikkien verkostoitumistapahtumien ilmoittautumiset eivät ole vielä auenneet, joten pidä infotilaisuuksien nettisivuja silmällä.

Infotilaisuudet:

Verkostoitumistapahtumat: