Komission meri- ja kalastusasioiden pääosasto järjestää vuosittain sinisen talouden start-upeille ja pk-yrityksille suunnatun BlueInvest-päivän. Tänä vuonna tilaisuus järjestetään 9.3. hybridimuotoisena. Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt auki.

BlueInvest pyrkii lisäämään investointeja kestävään siniseen talouteen tukemalla alkuvaiheen yritysten, pk-yritysten ja kasvuyritysten markkinavalmiutta ja rahoituksen saantia. Se tuo yhteen alan yrittäjät, sijoittajat, yritykset ja sinisen talouden sidosryhmät. Tänä vuonna tilaisuus järjestetään 9.3. ja siihen on mahdollista osallistua joko paikan päällä Brysselissä tai striimin välityksellä.

Tilaisuudessa on mahdollista pitchata omaa liikeideaansa ja tavata sijoittajia, minkä lisäksi tilaisuudessa jaetaan BlueInvest-palkinto. Tapahtumassa ovat paikalla myös ympäristökomissaari Virginijus Sinkevičius, Euroopan investointirahaston varatoimitusjohtaja Roger Havenith sekä MEP Pierre Karleskind. Asiantuntijapaneelissa pureudutaan siniseen talouteen liittyvään kestävään teknologiaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä!